Σχετικά με εμάς


Τεχνικό Γραφείο - Μηχανολόγος Μηχανικός | Αιγάλεω

 

Το τεχνικό μας γραφείο MARGARITIS ENGINEERING του Μαργαρίτη Ιωάννη που εδρεύει εδώ και 3 χρόνια στο Αιγάλεω στην Αθήνα, δραστηριοποιείται στον χώρο της μελέτης και κατασκευής ύδρευσης και αποχέτευσης, στην εγκατάσταση και το σέρβις φυσικού αερίου, στον εξαερισμό και στον κλιματισμό και σε άλλες υπηρεσίες τις οποίες προσφέρουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Με εμπειρία πάνω από 15 χρόνια προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες έχοντας εκατοντάδες ολοκληρωμένα μικρά και μεγάλα έργα σε ολόκληρη την Αττική.

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την εργασία, από την προμήθεια των υλικών μέχρι και την ολοκλήρωση της, εγγυώμενοι την ομαλή λειτουργία καθώς όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ποιοτικά και πιστοποιημένα.

 

Με συνέπεια και επαγγελματισμό

Μελετάμε και κατασκευάζουμε κάθε μηχανολογική εργασία που χρειαζόσαστε, παρέχοντας για τις ανάγκες σας ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Τηρούμε αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα που έχουν οριστεί από την αρχή της συμφωνίας μας, παραδίδοντας σας το έργο στην ώρα του.

Δίνουμε βάση στις λεπτομέρειες, χωρίς προχειρότητες κι εκπτώσεις υλικών, χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία και σε συνδυασμό με την γνώση και την εξειδίκευσή μας, είμαστε στη πλεονεκτική θέση να παραδώσουμε ένα άψογο αποτέλεσμα.